Uitnodiging reflectieweek 16-23 november

Hallo lieve en leuke mensen,

Wij, Olga en Raymond, hebben de week van 16 t/m 23november vrij genomen om ons terug te trekken op een fijne plek in de natuur.

We zouden het heel leuk vinden om dat samen met jou te doen.

Bij ons leven beelden van een groot en comfortabel huis met in ieder geval een open haard, een mooi uitzicht, veel licht, in of naast het bos met het liefst wat flinke heuvels of zelfs bergen. Een plek waar je je laarzen bij de voordeur neerzet na een heerlijke wandeling en samen om de haard kruipt. Wij denken onder andere aan de Vogezen voor een dergelijke plek.

Tijdens ons ontspannen samenzijn is er naast de wandelingen ook tijd voor mooie en diepgaande gesprekken waarbij een van de belangrijkste vragen misschien wel is wat het is dat jij de laatste tijd hebt ontdekt. Er is hierbij zeker ook tijd voor je eigen reflectie en ontspanning. Het is een reis op basis van gelijkwaardigheid, wij organiseren alleen de plek en de gelegenheid.

Als je in de gelegenheid bent en zin hebt om mee te gaan, horen we graag van je!

We denken bij de reis aan minimaal 5 en maximaal 10 personen.

En we zullen Fanu meenemen.

Op basis van de mensen die ja zeggen kiezen we een huis, we hebben al diverse opties op het oog.

In de eerder genoemde Vogezen is bijvoorbeeld het onderstaande wat ons betreft fraaie huis te vinden.

https://t.hmwy.io/Q0wnhzQmQZ

De kosten voor het huis en de boodschappen delen we. Voor het huis in het voorbeeld komt dit bij een bezetting van 8 personen op ongeveer €375,- per persoon. Ga daarbij uit van ongeveer €100,- voor de boodschappen en als je samen rijdt €75,- voor de benzinekosten.

Lijkt het je wat of heb je nog vragen, wil je dan een van ons bellen of mailen?

Wij verheugen ons nu al op deze herfstreis!

Liefs,

Olga en Raymond