Inleiding

Van 2 tot en met 8 juli 2017 organiseren we weer een reis voor persoonlijke ontwikkeling naar Zwitserland. We hebben dit keer een prachtige locatie en zeer comfortabel chalet gevonden in Wallis.

We werken tijdens de reis met de tien vedische regels van mens zijn. Voor de eerste Zwitserland reis van juli 2015 was het uitgangspunt de regel; others are merely mirrors of you. Voor Zwitserland reis van juli 2017 hebben we gekozen voor de regel; there is no better than here. Het vraagt stilte, rust, afstand en (zelf)reflectie om stappen te maken in onze persoonlijke ontwikkeling. Om ons werkelijk gewaar te worden van innerlijke wijsheid en inzichten in vraagstukken waar we tegenaan lopen.

10 regels van menszijn

You will receive a body

You will be presented with lessons

There are no mistakes, only lessons

A lesson is repeated until learned

Learning does not end

“There” is no better than “here”

Others are merely mirrors of you

What you make of your life is up to you

All your answers lie inside of you

You will forget all of this at birth

Voor wie?

Wij zijn op zoek naar deelnemers die zich herkennen in de intentie en opzet van de reis. Een reis die we samen maken en vanuit een aantal basiselementen vormgeven. Samen in gelijkwaardigheid en met veel ruimte voor een ieders persoonlijke inbreng. Met daarbij veel tijd voor reflectie, stilte en fysieke beweging. Binnen de bedding die wij als begeleiders met veel aandacht zullen verzorgen.

De reis is voor jou bestemd als je je herkent in de behoefte om; even stil te staan en afstand te nemen, aan contact met de natuur, je eigen natuur, je te verdiepen, je Zelf beter te leren kennen, Je Zelf beter te zien door te reflecteren in elkaars aanwezigheid.

Waarbij alles er is, alles er mag zijn en besproken kan worden. Omdat we weten dat we in elkaars aanwezigheid onszelf kunnen ervaren, omdat we weten dat veiligheid en vertrouwen zowel in onszelf zit als in de ander.

Dat vraagt aarding en een bepaalde mate van zelfreflectie, bewustzijn en kwetsbaarheid. Je bent dus al even bezig met persoonlijke ontwikkeling als je meegaat op reis.

De ingrediënten

Een week waarin het ergens over gaat,
Een week waarin we individueel en gezamenlijk onderzoeken en ontspannen,
Een week met een kleine groep van 8 tot 10 mensen inclusief begeleiding door Raymond en Olga,
Een locatie in het zuiden van Zwitserland, midden in de natuur op een zonnige helling,
Een week waarin de ochtenden starten met verstilling, een gezond ontbijt en een check-in voor de dag,
Een week met veel wandelen, ervaren van en contact maken met de natuur om ons heen en in onszelf,
Een week waarin het transformatiespel wordt gespeeld omdat dit spel een mooie diepgang geeft,
Een week met dialoog over thema’s die zich aandienen, gesprekken op zielsniveau, gesprekken over de essentie,
Een week met een fijne balans tussen eigen ritme, ruimte en reflectie en interactie met de groep,
Een week met gezond eten, berglucht en prachtig uitzicht,
Een week met comfort om volledig te ontspannen.

NATUUR

“Veel leren en open staan voor ontwikkeling afgewisseld met de ontspanning en ontlading. Alles doen op kairos! Wat een verademing!”
deelnemer Zwitserland reis 2016
“De reis was een hartverwarmende en vruchtbare ervaring naar mijn eigen authenticiteit…”
deelnemer eerste Zwitserland reis

puur – natuur – stilte – reflectie

luisteren – actief aan de slag met jezelf – wandelen

aarde – water – vuur – lucht – down to earth facilitation

Waar?

In het kanton Wallis in het zuiden van Zwitserland staat een zeer fraai en comfortabel chalet midden in de natuur met een adembenemend uitzicht. Er zijn prachtige wandelroutes in de omliggende bergen naar watervallen, bossen en meren. De afstand per auto vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 940 kilometer. De locatie is ook goed per trein bereikbaar. Vliegen kan op Genève met meerdere maatschappijen.

Wanneer?

De week is gepland van 2 tot en met 8 juli 2017. De deelnemers worden verwacht in de loop van zondag 2 juli. Deze avond eten we samen en doen we een check-in. Zaterdag 8 juli vertrekken we in de ochtend.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 849,- voor privé personen of ZP’ers en 999,- voor deelname vanuit organisaties. Dit is inclusief een telefonische intake, kennismaking in Nederland met de groep, begeleiding door Raymond en Olga tijdens de week, een zeer comfortabel huis (inclusief sauna en gedeelde slaapkamers) op een unieke locatie en alle maaltijden. Het is exclusief BTW, de kosten om naar de locatie te reizen en eventuele extra versnaperingen buitenshuis.

Heb je interesse?

Als je de uitnodiging herkent en je de kriebel van binnenuit voelt om mee te gaan, vul het onderstaande formulier in of stuur een mail naar raymond@raymondwitvoet.nl of olga@olgalouise.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Zodra de groep compleet is organiseren wij in Nederland een kennismakingsbijeenkomst waardoor de reis op dat moment al van start gaat!