Uitnodiging onderzoek en reflectieweek waarachtig leven in bijzondere tijden 21-28 november

Het zijn bijzondere tijden waarbij er veel speelt op meerdere niveaus tegelijk, er zijn de nodige onfrisse elementen aan het licht gekomen en tegelijkertijd zijn er steeds meer hoopvolle ontwikkelingen. Een ding lijkt vrij zeker, de tijd die voor ons ligt gaat veel van ons vragen, misschien nog meer dan we door hebben op dit moment.

Hoe blijf je staan in het oog van deze storm? Hoe zorg je voor je eigen balans? Hoe blijf je bij jezelf, bij wat voor jou belangrijk is? Hoe ga je goed om met de vele wendingen die plaatsvinden en op ons af zullen blijven komen? Hoe blijf je in het voor jou juiste ritme bewegen? Hoe zorg je ervoor dat jij je oplaadt? Hoe blijf jij aangesloten op wat wil ontstaan en wat voor jou goed is? Hoe kun jij met jouw ontwikkeling in deze tijd van waarde zijn voor de wereld om je heen?

Wij doen dat door met een diverse groep samen en individueel op reis te gaan, zowel letterlijk als figuurlijk, zowel in onszelf als in contact met elkaar en de natuur om ons heen, door te vertragen en te verstillen. Wij doen dat ook door onszelf open te stellen voor wijdse verkenningen en door in te zoomen op wat voor ons ligt, door te onderzoeken wat zich aandient.

Van 21 tot en met 28 november organiseren we vanuit Wisdom Travellers een week waarin we precies dat gaan doen, op reis, vertragen, verstillen, verkennen, open onderzoeken en opladen. We onderzoeken naar wat het betekent om waarachtig te leven en te bewegen in deze bijzondere tijd. Onderzoeken wat er nu van ons wordt gevraagd. Onderzoeken ook naar wat zowel de tijdloze aspecten zijn als de typische aspecten van deze tijd. We laden op in de directe natuur om ons heen, door het comfort van een fijne verblijfplaats. Het is een reis om jezelf op professioneel en ook persoonlijk vlak op te laden en te herijken, deze begrippen zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij hebben een prachtig in de natuur van de Franse Vogezen gelegen chalet op het oog, voorzien van voldoende ruimte en het nodige comfort. Een plek die ons in staat stelt op te laden, een plek ook met een wijds uitzicht en rust en privacy om onszelf echt terug te trekken. Bij voldoende animo boeken we het chalet direct en zal iedere deelnemer een eigen slaapkamer tot zijn of haar beschikking hebben.

Als uitnodigende organisatie zorgen wij voor de plek en de bedding waarbinnen deze reis plaats kan vinden.

Samen met de medereizigers dragen we zorg voor het inhoudelijke programma met mogelijke onderdelen als meditaties, ademhalingsoefeningen en bijvoorbeeld het transformatiespel. Een kader dat we bij al onze reizen geven nemen we ook nu weer over, het kader van gezond eten en drinken, regelmatig bewegen en voldoende ruimte voor zelfzorg.

Er is plek voor maximaal 6 medereizigers aan deze reis naast ons.

De kosten van deze reis zijn € 799,- , dat is inclusief eten en exclusief BTW. De reis naar de lokatie is op eigen gelegenheid. Dit is een niet commercieel tarief gebaseerd op gelijkwaardigheid. De prijs is gebaseerd op een huis waarin er voor alle deelnemers een eigen slaapkamer zal zijn.

Lijkt het je ook wat of denk je aan iemand voor wie dit wat zou kunnen zijn? Neem contact met ons op of stuur dit bericht door.

Let op!

Omdat deze reis een open inschrijving kent vragen we je wel om zorg te dragen voor de verantwoordelijkheid die je ook hebt voor je medereizigers. Wees open in de week voor de reis over je gezondheid.

Ook deze reis heeft mogelijk te maken met internationale corona maatregelen. De regio in Frankrijk waar de reis naartoe is gepland heeft vooralsnog code geel. Tot 21 oktober kan er gratis worden geannuleerd. We zullen je uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet,

Olga Louise Plokhooij en Raymond Witvoet