Uitwaaien en opladen

Een mid-week met vakgenoten die net als jij anderen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Er was eens een houthakker…..

Op zijn eerste dag  ging hij enthousiast aan het werk. Hij kapte achttien bomen. De volgende dag stond hij wat vroeger op, vastbesloten om het nog beter te doen. Hij kapte vijftien bomen. “Ik zal wel moe zijn”, dacht hij. “Morgen gaat het vast weer beter. ”De volgende dag kapte hij er negen, daarna vijf en de laatste dag was hij de hele middag bezig om zijn tweede boom te kappen. Ongerust over wat er aan de hand kon zijn belde hij met een goede bevriende houthakker. Deze stelde hem 1 vraag: ”Wanneer heb je voor het laatst je bijl geslepen? ”Hij antwoordde: “Slijpen? Ik heb geen tijd gehad om te slijpen, want ik heb het veel te druk met kappen.”

Wanneer heb jij voor het laatst tijd genomen om jezelf “te slijpen”?

Als je net als wij behoefte hebt om tijd te nemen om je op te laden en fijn te slijpen, ga je dan met ons mee naar Vlieland? Een mid-week met vakgenoten die net als jij anderen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Juist in deze post-corona tijd waarin het leven in een stroomversnelling komt en de bekende waan van de dag zich weer ten volle toont, bieden wij een plek om de tijd nemen om op te laden, uit te wisselen, lekker te eten en genieten. Gewoon even lekker uitwaaien samen!

Van 30 mei tot en met 3 juni hebben we een ruim huis gehuurd op Vlieland waar plaats is voor 5 deelnemers naast ons. We koken en eten samen en geven ter plekke samen het gewenste programma vorm op basis van de individuele behoeftes. 

Meer informatie over het huis is te vinden op:  https://www.bungalowverhuurzevenster.nl/totaal-aanbod/zonnebloem. Het licht, de toegankelijkheid, rust en ruimte maken dat wij deze mid-week voor Vlieland hebben gekozen.

De kosten zijn 395,- per mede reisgenoot en zijn exclusief de kosten voor het eten en drinken. Dat bepalen we gezamenlijk en kopen we ter plekke in.

Ga je mee?

Bel of mail Olga en/of Raymond