Leiderschap in de 21e eeuw voor executives

Leiderschap in perspectief

We leven in een tijd waarin er meer dan ooit veel gevraagd wordt van leiders in organisaties. Veranderingen volgen elkaar in een hoog tempo op en de vragen waar je voor gesteld wordt lijken steeds complexer te worden. Soms is het dan goed om tijd voor je zelf vrij te maken en stil te staan bij alle uitdagingen om je op die manier beter voor te bereiden op de periode die voor je ligt.

Voor wie?

In mei 2017 organiseert Wisdom Travellers een reis voor executives, top managers en directieleden. Op een zeer comfortabele lokatie gaan wij met een kleine groep van maximaal 6 deelnemers een week werken aan een hernieuwde focus voor jezelf, reflecteren op leiderschapsskills, met een netwerk van gelijkgestemden om elkaar te ondersteunen en ruimte voor verstilling voor meer innerlijke rust om zelfs in het midden van eens storm te kunnen blijven staan.

Omdat jouw organisatie om je heen een reflectie is van wie jij bent en hoe jij opereert zullen we uitgebreid stilstaan bij jouw persoonlijke proces en hoe dat mogelijk zijn weerslag kan hebben.

Door een beproefde en zeer effectieve afwisseling van dialoog, rust, reflectie, eventueel individuele coaching en diverse groepsprocessen zorgen wij voor een week met een maximaal resultaat.

Thema’s

Er zijn diverse thema’s die gedurende de week ter sprake komen. Hoe zorg je voor een blijvend innoverende organisatie? Hoe zorg je voor een blijvend lerende organisatie? Hoe ontsluit je het potentieel van je mensen zo goed mogelijk? Hoe zorg je voor hernieuwde positieve energie na zware reorganisaties. Zo maar een paar vraagstukken die regelmatig voorkomen. Het uiteindelijke programma zal worden opgesteld in overleg met de deelnemers zelf

Lokatie

Het verblijf zal plaatsvinden op een unieke en besloten lokatie in het zuiden van Frankrijk/Spanje/Italië. Iedereen zal worden ondergebracht in een eigen kamer voorzien van een badkamer. Hieronder staat en afbeelding van een mogelijk lokatie.

Voor het avondeten zal er worden gekookt door een lokale kok. In de ochtend en tussen de middag zullen er in ruime mate ontbijt en lunch benodigdheden aanwezig zijn. Ter ontspanning is er in ieder geval een groot zwembad.

Prijs

De richtprijs voor deze reis is 3999,- ex BTW