REISAANBOD 2024

We reizen in 2024 in maart naar Schotland, in juni naar Zwitserland en in november naar Frankrijk. Voor 2025 bieden we een Wisdom Journey aan van maart tot november en staat onze reis naar Schotland in het voorjaar ook alweer gepland.

We lichten de reizen hieronder aan je toe en nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan!

MAGISCH TESSIN ROEPT

We reizen van van 2 tot en met 8 juni naar de sprookjesachtige omgeving van Tessin. We trekken ons terug in de krachtige en pure natuur van Onsernone dal in een prachtig huis met natuurlijke bronnen op loopafstand. We komen al 30 jaar in dit kanton en delen de betovering graag met je!

LAARZEN AAN!

Ga je mee uitwaaien, je hoofd en hart leegmaken? We gaan naar een comfortabel huis met open haard, een mooi uitzicht, veel licht, bij het bos. Een plek waar je je laarzen na een heerlijke wandeling bij de voordeur neerzet en samen om de haard kruipt. Ga je mee en opgeschoond de winter in?

WISDOM JOURNEY

Levensvreugde kan stromen als je koerst op je innerlijk kompas. Als je bewust bent van je levensbeschouwing, waarden en talenten en hierop koerst terwijl het leven zich aan je ontvouwt. In de Wisdom Journey ga je van maart tot november 2025 met een groep op reis. Lees hier meer.

We bieden een reis naar Loch Etive in Schotland aan die de ruimte biedt om jezelf vragen te stellen, te reflecteren, te bepalen wat je achterlaat in de winter en hoe je aan de lente begint. We gaan naar een locatie midden in de natuur, weg van de drukte.  Heb je interesse om mee te gaan, dan horen we graag van je!

SPECIFIEK VOOR ONZE REIZEN

Onze reizen hebben verschillende accenten maar kennen ook veel overeenkomsten. Zij zijn voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkeling door tijd te nemen om te reflecteren, verstillen, zichzelf vragen te stellen en hierover uit te wisselen met reisgenoten. Een combinatie van een reis naar binnen die je zelf maakt, met de reis naar buiten door uit te wisselen met elkaar wat je ontdekt, je afvraagt en je voorneemt. Reizen van een week met rust en ruimte voor herijking. Met voeding en inspiratie voor de reis die een ieder bij thuiskomst zelf vervolgt.

De verbinding met de natuur, je eigen natuur, is een essentieel onderdeel van onze reizen. We gaan daarom naar een plek waar we de kracht, eenvoud en wijsheid van de natuur goed kunnen ervaren. Verstillen in de natuur geeft ruimte om af te stemmen op je ervaringen en verlangens. Realiteit en idealen. Het spiegelt ons inzichten, uitdagingen en vragen als we de tijd nemen.

De reizen hebben een ritme maar geen strak programma. Door het ritme is duidelijk wanneer je samen bent en wanneer je ruimte hebt om er alleen op uit te gaan. We stemmen hier elke ochtend met elkaar over af. De balans vinden tussen tijd samen en alleen is een mooi en waardevol principes onder de reis.

We gaan in dialoog, mediteren, wandelen veel en zijn in stilte met vragen die opkomen. We gebruiken het Transformatiespel als verbindend element in de week omdat het altijd bijzondere vragen en wendingen geeft aan het onderzoek dat je doet. Er is daarnaast ruimte voor ontspanning, relativering en gezond en smakelijk eten.

Als begeleiders richten we onze aandacht op de condities die nodig zijn om je veilig te voelen en open te stellen. Een paar uitgangspunten (die we samen kunnen aanvullen) zijn: dat er geen advies gegeven wordt als iemand daar niet zelf gericht om vraagt en dat wat er besproken wordt binnen de groep blijft.

We nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan als je de behoefte voelt om op een ontspannen manier te reflecteren op je persoonlijke ontwikkeling en dat ook graag vormgeeft met anderen die een spiegel voor je zijn. Eerdere deelnemers kwamen blij geïnspireerd en gesterkt terug en noemden het een vruchtbare reis naar hun eigen authenticiteit.