LICHTHEID VAN LOCH ETIVE

7 – 12 april 2025

Wil je reflecteren op wat de winter heeft gebracht en bewust de lente instappen?

We gaan van 7 – 12 april 2025 opnieuw naar Loch Etive in Schotland waarbij we verstillen, vertragen en veel de natuur ingaan.

We hebben een prachtig, authentiek huis aan het meer gevonden dat uitkijkt over het water en de daarachter liggende bergen. Het huis ligt afgelegen. We rijden het laatste stuk over een bosweg van 1,7 km. De plek biedt enorm veel ruimte voor avontuurlijke wandelingen en verstilling in de wildernis. Er zijn rond het huis edelherten, otters, zeearenden, vossen, eekhoorns, fazanten, korhoenders.

In de donkere maanden kan de nachtelijke hemel heel helder zijn en, als we geluk hebben, kunnen we het noorderlicht zien.

De lichte energie van de Hebriden voor ons en de indringende Hooglanden achter ons, biedt een fabelachtige setting. We bieden een reis aan die de ruimte biedt om jezelf vragen te stellen, te reflecteren, te bepalen wat je achterlaat in de winter en hoe je aan de lente, een nieuw hoofdstuk, wilt beginnen. Door afstemming op jezelf, je oorspronkelijkheid, het hier en nu, en je verlangen voor de toekomst. We verzorgen een ontspannen bedding en begeleiden meditatie, dialoog, het transformatiespel en bieden waar gewenst 1 op 1 gesprekken aan. Verder kijken we dagelijks met de groep waar de behoefte ligt en wat we samen of afzonderlijk doen.

Heb je interesse om in 2025 mee te gaan, dan horen we graag van je!

De kosten zijn voor particulieren 1395 euro voor een gedeelde kamer of 1795 euro voor een eigen kamer. Voor deelname vanuit een organisatie 1595 euro (gedeelde kamer) of 1995 euro (eigen kamer). Deze prijzen zijn inclusief een telefonische intake, kennismaking met de groep, begeleiding door Raymond en Olga tijdens de week, het verblijf op een zeer bijzondere plek, de maaltijden en een reisdagboek. Het bedrag is exclusief BTW, de reiskosten naar de locatie en eventuele extra uitgaven buitenshuis.

Je kan naar de locatie reizen met het vliegtuig, via het kanaal van Calais-Dover of met de boot naar Newcastle en dan verder met de trein of auto. Het boeken van de reis vragen we je zelf te doen. Als we je ergens op kunnen pikken horen we het graag!

Deel deze reis met anderen