Wat doet Wisdom Travellers?

Wisdom Travellers biedt reizen aan voor individuele deelnemers of teams gericht op persoonlijke en collectieve ontwikkeling. Reizen waarbij de zorgvuldig gekozen locaties, professionele begeleiding en groepsdynamiek zorgen dat innerlijke wijsheid naar boven komt en gehoord wordt. Een essentiële eerste stap voor verdere ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

De belangrijkste en langste reis die je kunt maken is die van je hoofd naar je hart zegt indianenwijsheid. Reizen naar diverse en soms zelfs exotische locaties symboliseren en stimuleren deze innerlijke reis. Onze begeleiders gaan zelf dit innerlijke pad en hebben daarnaast een ruime ervaring in het organiseren van en deelnemen aan verre reizen. Van Japan tot India, van Zweden via Italië naar Marokko, naar IJsland, Guatemala, Oeganda, Zuid-Afrika, Israël, Nepal en Tibet. Als mensen meerdere dagen met elkaar op reis zijn, krijgen gesprekken hoe dan ook diepgang. Maskers vallen weg en zielenroerselen komen boven. Openingen naar een bespiegeling van jezelf in aanwezigheid van elkaar. Thuiskomen bij je Zelf. Onze reizen zijn erop gericht je hierbij te ondersteunen. Onze volgende reis gaat 2 tot en met 8 juli 2017 weer naar Wallis Zwitserland.

Teamontwikkeling

Het grootste gedeelte van de tijd van een sportteam wordt doorgebracht met trainen. Individuele conditietraining, mentale coaching en groepstrainingen om de routines aan te brengen, om elkaar in het veld goed te verstaan. In de wedstrijd moeten al deze inspanningen dan beloond worden.
In een werkomgeving is het overwegend precies andersom, er is vrijwel alleen de wedstrijd en tijd om te trainen is er niet of nauwelijks. Teamreizen bieden hierin een kans om de balans terug te brengen. In een veilige, zuivere en natuurlijke setting wordt terug gegaan naar de basis van elk team; de mensen. Wisdom Travellers zorgt voor de omgeving en de begeleiding om persoonlijke te ontwikkelen en dus de teamprestatie naar een hoger niveau te tillen. Je vindt meer informatie over teamreizen op onze speciale pagina.

Natuur

Vogezen reis

Onze bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen op de connectie die je er kunt maken met de natuur. Als je dichter bij de natuur komt, kom je ook dichter bij je eigen natuur. Door er in het programma bewuste aandacht voor te maken wordt het een integraal onderdeel van de beleving en kunnen de lessen die natuur ons geeft worden meegenomen in de ontdekkingstocht.

Van 2 tot en met 8 juli 2017 gaan we naar een prachtige plek in Wallis, Zwitserland. Geef je nu op!

“Ik kwam blij, geïnspireerd en gesterkt terug!”
deelnemer Zwitserland reis
“Het voelde als een cocon, eigenlijk wilde ik niet ontpoppen. Toch gebeurde dat en dat was de moeite waard!”
deelnemer Zwitserland reis
“De reis was een hartverwarmende en vruchtbare ervaring naar mijn eigen authenticiteit.”
deelnemer Zwitserland reis

Afstand en beweging

Door te reizen nemen je letterlijk afstand. Dit is vaak broodnodig om ook figuurlijk afstand te kunnen nemen van de identificatie met al je rollen.

Onze reizen zetten je letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat in de combinatie met rust, stilte en dialoog zorgen voor en veilige en zuivere setting om de beweging te integreren.