EEN FIJNE WEEK WEG OP EEN BIJZONDERE EN AUTHENTIEKE LOKATIE

Heb jij ook zin in een week ontspannen met een groep fijne mensen? Wil jij ook tijd voor jezelf en ruimte om te bewegen? Is het voor jou ook fijn om daarbij te reflecteren op je werk of andere zaken? Lijkt het je leuk om jezelf te verdiepen met het Transformatiespel? Zoek je daarbij ook een lokatie weg van de drukte van alledag midden in de natuur in een magistraal dal aan de voet van de Mont Blanc? Volgens ons is dit dan een reis om niet te missen!

In de eerste week van januari willen we met een groep enthousiaste mensen naar een authentiek en goed uitgerust chalet in de buurt van de Mont Blanc. Dit geheel houten huis met sauna, jacuzzi, een grote eetkamer en een open haard ligt op een besloten plek maar toch zijn er meerdere skigebieden binnen tien minuten te bereiken. De wandelpaden liggen voor de deur en op verzoek zijn er nog andere buitensport activiteiten mogelijk.

Van 2 tot en met 9 januari 2016 willen we met een groep een week verblijven in dit chalet. De kosten voor onderdak in dit authentieke en luxe chalet bedraagt 550,- per persoon. Reken voor het eten en drinken op ongeveer 125,-Vervoer is voor eigen rekening en samen reizen helpt deze kosten te beperken.

GA JIJ OOK MEE?

Bel of mail Raymond Witvoet

raymond@raymondwitvoet.nl

+31624398567

EEN KORTE SFEERIMPRESSIE VAN DE LOKATIE